24.02.2018. godine 

Na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu opština Mali Zvornik izložila je sve što njenu turističku ponudu čini posebnom, sa akcentom na promociji seoskog turizma, lokalne gastronomije i ugostiteljskih objekata. Atraktivnu i jedinstvenu turističku ponudu ove opštine posetioci mogu da vide u Hali 4 Beogradskog sajma. 

Kao posebnu atrakciju, Mali Zvornik i ove godine promoviše kulturne znamenitosti, „Podzemni grad Karađorđevića“ i arheološko nalazište „Orlovine’’. 

U protekla tri dana, štand Malog Zvornika posetili su brojni domaći i strani turisti, predstavnici društveno – političkog života, državni funkcioneri i druge javne ličnosti, među kojima potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, glumac Nenad Okanović, u ulozi promotera turizma u Podrinju, kao i brojni mediji. 

Prvi dan sajma na malozvorničkom štandu protekao je u znaku prezentacije narodne radinosti, kulturnog stvaralaštva i lokalnih gastronomskih specijaliteta, u organizaciji Udruženja žena „Nezaborav“ i Biblioteke „17. septembar“. 

 Drugi dan, pored ostalog, bio je prilika za promociju lovnog i ribolovnog turizma, dok je današnji nastup na sajmu iskorišćen za predstavljanje uspešnih privrednika iz Malog Zvornika. 

Poslednjeg dana beogradskog Sajma turizma, u nedelju, 25. februara, svoju ponudu turistima predstaviće etno restorani sa područja malozvorničke opštine. 

Ljiljana Ristanović

{gallery}/2018/2018-02-24_sajam_turizma{/gallery}