Mali Zvornik, 17.08.2018. godine 

Predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jetvić od septembra tekuće godine sa građanima će razgovarati svakog ponedeljka, u terminu od 12 do 14 časova. Biće to prilika da ih sasluša i razmotri načine na koje bi mogao da im pomogne u rešavanju tekućih pitanja, dok će za urgentne probleme i dalje moći da mu se obrate svakodnevno. 

Prijem za građane jednom nedeljno u određeno vreme ili tzv. „Dan otvorenih vrata“ je praksa koju kabinet predsednika malozvorničke opštine uvodi kako bi omogućio svima, koji imaju potrebu da se sa predsednikom opštine sastanu, da to učine na efikasan način, bez nepotrebnog čekanja. 

Povodom najavljene novine u radu Jevtić je izjavio da će na predviđeni način svim Malozvorničanima biti omogućeno da dođu u opštinu i razgovaraju o problemu koji imaju, a za koji smatraju da bi uz podršku institucija mogao da bude rešen. 

On je dodao da je uvođenje posebnog termina za prijem građana u kabinetu predsednika opštine višestruko značajno i da se njime, između ostalog, uvodi red u komunikaciji sa građanima, a vreme njihovog čekanja u hodnicima za prijem kod predsednika svodi na minimum. 

Jevtić je naveo da će na ovaj način i on i građani moći bolje da planiraju i iskoriste vreme za razgovor. 

Nov način prijema građana u opštini Mali Zvornik biće u primeni od 3. septembra tekuće godine, a jedini ponedeljak u septembru u kojem prijema neće biti je 17. septembra, na Dan opštine.

Predsednik Jevtić naveo je i to da će u slučaju sprečenosti umesto njega sa građanima razgovarati zamenik predsednika opštine Miloš Radojčić, te da će prednost u pogledu prijema imati oni građani koji su prethodno zakazali svoj dolazak. 

S toga je građanima preporučio da svoj termin za razgovor prethodno zakažu, javljanjem sekretarici predsednika opštine, na broj telefona 015/471-300. 

Ljiljana Ristanović