Mali Zvornik, 06.06.2014.g

Školska godina za učenike u Malom Zvorniku biće redovno nastavljena od ponedeljka ukoliko danas, kao što je najavljeno pre dva dana, bude otvoren saobraćaj za teretna vozila na delu magistralnog puta kod Starog mosta u Malom Zvorniku, saopšteno je iz Opštinskog štaba za vanredne situacije.

U saopštenju se navodi da će odluka o skraćivanju školske godine u Malom Zvorniku biti stavljena van snage čim nadležni obave svoj posao i zvanično puste saobraćaj za teretna vozila na ovoj deonici puta.

 

Odluku o ranijem završetku školske godine u Malom Zvorniku Opštinski štab za vanredne situacije doneo je protekle sedmice zbog nepostojanja uslova za transport učenika do škole usled pojave klizišta u neposrednoj blizini magistralnog puta kojim učenici putuju do škole.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je u sredu, prilikom obilaska klizišta kod Starog mosta u Malom Zvorniku, da će klizište biti sanirano najkasnije za dva meseca na bezbedan način, kao i da će do 6. juna biti puštena jedna traka za teretni saobraćaj na ovom delu puta.