Mali Zvornik, 18.02.2019. godine  

Predsednik opštine Mali Zvornik Zoran Jevtić najavio je krivičnu prijavu protiv lica koje na društvenoj mreži Fejsbuk, na profilu pod imenom Dragan Bogićević, objavljuje neistinite, tendenciozne i zlonamerne komentare o radu lokalne samouprave. Jevtić je naveo da objave na pomenutom profilu nanose štetu i ruše ugled opštinskoj vlasti, te da će protiv odgovornog lica, koje uređuje profil, biti podneta krivična prijava za širenje laži i uznemiravanje javnosti na političkoj osnovi. 

Prema njegovim rečima, na fejsbuk profilu Dragana Bogićevića objavljeno je više neistinitih informacija o radu opštine Mali Zvornik, čija sadržina, dovodeći javnost u zabludu, direktno šteti radu lokalne samouprave, a među njima je i ona vezana za kupovinu zemljišta u industrijskoj zoni u Donjem Naselju, o kojoj je opštinsko rukovodstvo podrobno izvestilo odbornike Skupštine opštine Mali Zvornik 27. aprila 2018. godine, na 15. redovnoj sednici lokalnog parlamenta, u okviru Informacije o pribavljanju nepokretnosti u svojini opštine Mali Zvornik. 

„Da nema bilo čega skrivenog u vezi sa kupovinom navedenog zemljišta dokaz je i to da smo, uz pomenutu informaciju, odbornicima dostavili na uvid i ugovore o kupoprodaji parcela, a kompletnu informaciju o postupku kupovine zemljišta stavili na uvid celokupnoj javnosti, putem zvaničnog internet sajta opštine Mali Zvornik“, izjavio je Jevtić. 

On je pozvao sugrađane i ostalu zainteresovanu javnost da se o ovoj temi adekvatno informišu na zvaničnom internet portalu opštine, na adresi www.malizvornik.rs, gde su objavljeni tačni i kompletni podaci. 

Jevtić je na kraju naveo da se među spornim objavama na fejsbuk profilu pod imenom Dragan Bogićević nalaze i dokumenti koji ne bi smeli biti objavljeni, što je osnov za još jednu prijavu protiv lica odgovornog za objavljivanje informacija na pomenutom profilu.