• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Анкета о ставовима грађана о раду локалне самоуправе и установа којима је оснивач локална управа

Поштовани суграђани и суграђанке,

Позивамо Вас да учествујете у истраживању ставова грађана о раду наше локалне управе и установа којима је наша локална управа оснивач.
Молимо Вас да попуните упитнике који се налазе у Услужном центру општинске управе или у установама којима је наша локална управа оснивач, или онлајн анкету, те на тај начин нам омогућите да идентификујемо проблеме у свакодневном раду, као и да на основу Вашег става, унапредимо свој рад.
Искористите право да искажете свој став и укажете на пропусте у раду, предложите промене и унапређење рада или похвалите добар рад локалне управе и установа.

Анкета се спроводи у оквиру пројекта "Израда функционалне анализе у јединицама локалне самоуправе" који спроводи Министарство државне управе и локалне самоуправе.

Анкету можете попунити на следеће начине:

1. Приступом електронским верзијама на следећим линковима


2. Преузимањем Упитника у текстуалној форми и ручним попуњавањем. Овакав попуњен упитник можете доставити путем електронске поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или предати на шалтеру Услужног центра 3. Доласком у Услужни центар општине Мали Зворник или у установама којима је оснивач локална самоуправа. (Библиотека "17. септембар", ЈКП "Дрина" и Предшколска установа "Црвенкапа")


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке