• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Председник општине Мали Зворник најавио кривичну пријаву против лица које на Фејсбуку, под именом Драган Богићевић, шири неистине о раду локалне самоуправе

Мали Зворник, 18.02.2019. године  

Председник општине Мали Зворник Зоран Јевтић најавио је кривичну пријаву против лица које на друштвеној мрежи Фејсбук, на профилу под именом Драган Богићевић, објављује неистините, тенденциозне и злонамерне коментаре о раду локалне самоуправе. Јевтић је навео да објаве на поменутом профилу наносе штету и руше углед општинској власти, те да ће против одговорног лица, које уређује профил, бити поднета кривична пријава за ширење лажи и узнемиравање јавности на политичкој основи. 

Према његовим речима, на фејсбук профилу Драгана Богићевића објављено је више неистинитих информација о раду општине Мали Зворник, чија садржина, доводећи јавност у заблуду, директно штети раду локалне самоуправе, а међу њима је и она везана за куповину земљишта у индустријској зони у Доњем Насељу, о којој је општинско руководство подробно известило одборнике Скупштине општине Мали Зворник 27. априла 2018. године, на 15. редовној седници локалног парламента, у оквиру Информације о прибављању непокретности у својини општине Мали Зворник. 

„Да нема било чега скривеног у вези са куповином наведеног земљишта доказ је и то да смо, уз поменуту информацију, одборницима доставили на увид и уговоре о купопродаји парцела, а комплетну информацију о поступку куповине земљишта ставили на увид целокупној јавности, путем званичног интернет сајта општине Мали Зворник“, изјавио је Јевтић. 

Он је позвао суграђане и осталу заинтересовану јавност да се о овој теми адекватно информишу на званичном интернет порталу општине, на адреси www.malizvornik.rs, где су објављени тачни и комплетни подаци. 

Јевтић је на крају навео да се међу спорним објавама на фејсбук профилу под именом Драган Богићевић налазе и документи који не би смели бити објављени, што је основ за још једну пријаву против лица одговорног за објављивање информација на поменутом профилу. 

 

 

 

 

  

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке