• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Јавни позив за учешће у јавној расправи

Мали Зворник, 22.01.2019. године

На основу члана 114. Статута општине Мали Зворник (Сл.лист општине Мали Зворник" број 21/18), Општинско веће општине Мали Зворник упућује

Јавни позив за учешће у јавној расправи

Утврђени Нацрт Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Мали Зворник, даје се на јавну расправу од 22.01.2019. до 06.02.2019. године.

Отворени састанак представника надлежних органа Општине, односно јавних служби са заинтересованим грађанима, представницима удружења грађана и средстава јавног обавештавања ће се одржати у сали Скупштине општине Мали Зворник, дана 06.02.2019. године у 10:00 часова.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Општинској управи општине Мали Зворник путем електронске поште на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или поштом на адресу Општина Мали Зворник, Краља Петра I бр. 38, 15318 Мали Зворник, са напоменом: "За јавну расправу о Нацрту Одлуке о накнадама за коришћење јавних површина за територију општине Мали Зворник,"

                                            Председник општине
                                               Зоран Јевтић, с.р.

Јавни позив, Закључак и Програм Јавне расправе>>>

Нацрт Одлуке>>> 

На основу члана 114. став 6. Статута општине Мали Зворник (’’Службени лист општине Мали Зворник’’, број 21/18) извештај о спроведеној јавној расправи објављује се на интернет презентацији Општине. 

Извештај о спроведеној Јавној расправи>>>


 

 

 

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке