• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Јавни позив за учешће у јавној расправи

Мали Зворник, 22.01.2019. године

На основу члана 114. Статута општине Мали Зворник (Сл.лист општине Мали Зворник" број 21/18), Општинско веће општине Мали Зворник упућује

Јавни позив за учешће у јавној расправи

Утврђени Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама, даје се на јавну расправу од 22.01.2019. до 06.02.2019. године.

Отворени састанак представника надлежних органа Општине, односно јавних служби са заинтересованим грађанима, представницима удружења грађана и средстава јавног обавештавања ће се одржати у сали Скупштине општине Мали Зворник, дана 06.02.2019. године у 10:00 часова.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се Општинској управи општине Мали Зворник путем електронске поште на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или поштом на адресу Општина Мали Зворник, Краља Петра I бр. 38, 15318 Мали Зворник, са напоменом: "За јавну расправу о Нацрту Одлуке о изменама и допунама Одлуке о локалним комуналним таксама"

                                            Председник општине
                                               Зоран Јевтић, с.р.

Јавни позив, Закључак и Програм Јавне расправе>>>

Нацрт Одлуке>>> 

На основу члана 114. став 6. Статута општине Мали Зворник (’’Службени лист општине Мали Зворник’’, број 21/18) извештај о спроведеној јавној расправи објављује се на интернет презентацији Општине.  

Извештај о спроведеној Јавној расправи>>>


 

 

 

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке