• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Информација за учеснике Конкурса – Јавног позива за учешће на Конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2018. години


Република Србија
Општина Мали Зворник
Општинска управа
Број: 06-993/31
Дана: 27.08.2018. године
Мали Зворник 

У складу са чланом 27. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник РС“ бр. 16/16 и 8/17), Општинска управа општине Мали Зворник дана 27.08.2018. године објављује: 

И Н Ф О Р М А Ц И Ј У 

Обавештавају се учесници Конкурса – Јавног позива за учешће на Конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2018. години број 06-993 од 15.05.2018. године који је објављен дана 15.05.2018. године у недељном листу „Лознички недељник“ и на сајту општине Мали Зворник www.malizvornik.rs који су добили мањи износ средстава од траженог износа, да без одлагања, у року од два дана од дана објављивања ове информације, најкасније до понедељка 03.09.2018. године, доставе на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . нову спецификацију трошкова у складу са додељеним средствима, односно обавештење о томе, да одустају од средстава која су им додељена.

Учесници су обавезни да нову спецификацију трошкова на ревидираном обрасцу, потписану и оверену доставе Стручној служби Општинске управе општине Мали Зворник приликом потписивања Уговора.

О датуму закључивања Уговора на основу Решења о расподели средстава по расписаном Конкурсу за суфининасирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2018. години, бићете накнадно обавештени.

Потребно је такође да отворите наменски рачун код Управе за трезор преко кога ће Вам бити уплаћена средства која су Вам одобрена и исти доставите Општинској управи општине Мали Зворник пре закључивања уговора. 

 ОПШТИНСКА УПРАВА
ОПШТИНЕ МАЛИ ЗВОРНИК
Стручна служба

Предлог Одлуке о расподели средстава по Конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Мали Зворник у 2018 . години>>>

Информација за учеснике конкурса>>>

Решење о додели средстава за суфинансирање пројеката>>>

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке